Galatasaray yenilgisi Fenerbahçe taraftarını kızdırdı! Ali Koç olay çağrı! 100 binden fazla tweet atıldı

Süper Lig’in 6.haftasında Fenerbahçe’nin Galatasaray’a 3-1 yenilmesi sonrası sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Ali Koç’u istifaya davet etti. Sosyal medya platformu X’te Ali Koç’u istifaya davet eden 100 binden fazla paylaşım yapıldı.

Süper Lig’in 6.haftasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Galatasaray’a 3-1 yenildi. Sarı-lacivertli takımın tek golünü Edin Dzeko penaltıdan atarken Galatasaray’ın gollerini ise Livakovic kendi kalesine, Mertens ve Gabriel Sara kaydetti.
Fenerbahçe, Galatasaray ile Kadıköy'de oynadığı son 10 Süper Lig derbisinde büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Sarı-lacivertliler, bu süreçte sadece 2 kez galip gelebildi.

Kadıköy'deki son 10 derbide Galatasaray tam 4 kez kazandı ve 4 maç da berabere bitti. Özellikle 2023 ve 2024 yıllarında alınan 3-0 ve 3-1'lik mağlubiyetler, taraftarları kızdırdı. Fenerbahçe, Galatasaray’ı Dick Advocaat’ın teknik direktörlüğünde 20.11.2016 tarihinde Robin Van Persie’nin attığı gollerle 2-0 yenmişti. Sarı-lacivertli takım Kadıköy’deki son galibiyetini ise 10.20.2022 tarihinde İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğünde 2-0 yenmiş, goller Zajc ve Serdar Dursun’dan gelmişti.

Taraftarlar bu nedenle Başkan Ali Koç ve yönetimini eleştirirken “Fenerbahçe’nin kalesi Kadıköy düştü” yorumları yapılıyor.

Gündem Haberleri

Sıcaklıklar yarından itibaren artacak
Diyanet: Hac organizasyonunda yetkili tüm acenteler aynı fiyatı uygulamaktadır
Şehit polis memurumuz için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...