FETÖ operasyonu: 26 gözaltı kararı

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 3 ilde Adana merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda aralarında örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 26 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği bildirldi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmasında örgüt ile bağlantısı olduğu öne sürülen aralarında meslekten ihraç edilen polisler, askerler ve polis okulu öğrencilerinin de bulunduğu 26 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Eş zamanlı operasyon düzenlendi

Kararın ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından Adana, İstanbul ve Mersin'de operasyonlar düzenlendi.

Adana'da şüphelilerin evlerine şafak vakti eş zamanlı baskınlar yapıldı. Evlerde arama yapan ekipler, haklarında yakalama kararı bulanan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Genel Haberleri

Türkiye yine "en iyiler" listesinde... Türk mutfağı ilk 10'da!
Sürücüyle tartışmıştı: Bir polis görevden uzaklaştırıldı
ISTAF Geleneksel İftar Sofrası Geniş Katılımla Gerçekleşti
Kastamonu'da denizin rengi kahverengiye döndü
Kuzey Ege için fırtına uyarısı