DEM Partili vekilden teröristbaşı Öcalan için özgürlük çağrısı yaptı

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, TBMM kürsüsünden teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük talebinde bulunarak "Sayın Öcalan'ın özgürlüğüne kavuşması için herkes sorumluluk almalıdır" diyerek skandal ifadeler kullandı.

DEM Parti'nin terör örgütü PKK'ya yönelik skandal açıklamaları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, TBMM'de teröristbaşı Öcalan'a 'sayın' diyerek hitap etmişti.

Her fırsatta terörün sözcülüğünü yapan DEM Parti'de bu seferde Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan sert tepkilere neden olan açıklamalarda bulundu.

TBMM KÜRSÜSÜNDE TERÖRİSTBAŞINA ÖZGÜRLÜK TALEP ETTİ

Nevroz Uysal Aslan, İmralı'da tutuklu bulunan teröristbaşı Öcalan'a özgürlük talebini "Sayın Öcalan'ın özgürlüğüne kavuşması için herkes sorumluluk almalıdır" sözleri ile dile getirdi.

Kaynak:Tv24

Gündem Haberleri

Emniyet teşkilatına 13 bin taze güç
Kuyruklu cehalet kameralarda! Müslümanlıktan bihaber ahkam kesti: Hangi tarikat bu?
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
12. Yargı Paketi TBMM'de! Detayları belli oldu