DEM Parti'den Adalet Bakanlığı'na İmralı Başvurusu

DEM Parti Heyeti 3. İmralı ziyareti için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

DEM Parti Heyeti 3. İmralı ziyareti için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, İmralı heyetinin birkaç gün içinde Öcalan ile görüşeceğini açıkladı.

Koçyiğit, "Heyetimiz birkaç gün içerisinde İmralı'ya gidecek. Bununla ilgili bu gerekli başvuruları; birkaç gün içerisinde, bugün veya yarın yapmasını bekliyoruz" dedi. Başvuru için hazırlıklar tamamlandığını söyleyen Koçyiğit, görüşmede teröristbaşı Öcalan'ın çağrısı içinde takvimin de netleşmiş olacağını ifade etti.

Üçüncü kez gerçekleşecek görüşmede, heyet Irak'ın kuzeyindeki bölgesel yönetimle yapılan temaslara ilişkin değerlendirmesini Öcalan'a sunacak. İmralı heyeti, geçtiğimiz hafta sonu Talabani ve Barzani ile bir araya gelmişti.

Gündem Haberleri

Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
CAATSA yaptırımları kaldırılacak mı? Trump: "Cumhurbaşkanı Erdoğan benim arkadaşım, onu mutlu edecek şeyler yapacağım"
Resmi Gazete'de Bugün
Manisa'da lise önünde silahlı saldırı! Saldırgan yakalandı