DEM Parti 'İstanbul' kararını resmen açıkladı

İstanbul'un seçimleri şu an itibarıyla 7 isim arasında geçecek. İstanbul'da aday çıkaracaklarını açıklayan fakat isim paylaşmayan DEM Parti de bugün İstanbul adaylarını 9 Şubat'a kadar açıklayacaklarını duyurdu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, İstanbul seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı aldıklarını açıkladı.

Dün toplanan MYK'da alınan kararları açıklayan, Doğan, "9 Şubat'a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini sizlerle paylaşacağız" dedi.

BAŞAK DEMİRTAŞ MI ADAY OLACAK?

Doğan gazetecilerin "İstanbul adayı Başak Demirtaş mı olacak?" sorusuna "İstanbul adayları 9 Şubat'ta ama Başak Demirtaş da aday havuzumuzda. Bunları 9 Şubat'a kadar karara bağlayacağız. Adaylarımızla dada görüştüğümüzü belirtmek isterim." yanıtını verdi.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'de iki devletli çözümün en güçlü savunucuları arasındayız
Trump, İran ile görüşmelerin telefon üzerinden sürdüğünü belirtti
Bakan Fidan, ABD'li ara bulucularla görüştü
Hürmüz'de Trump'tan vur emri
İsrail, 200 milyon dolarlık hava mühimmatı satın aldı