Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Batı medyası Gazze katliamını görmezden geliyor"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul’da Anadolu Ajansı’nın düzenlediği "Türk Haber Ajansları Medya Zirvesi: Medyada Birlik ve Gelecek Vizyonu" programında önemli açıklamalarda bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Türk Haber Ajansları Medya Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu.

Altun, İsrail'in Gazze'deki zulmünü örtbas etmek için Batı medyasının akıl almaz ve hayasız bir gayrete giriştiklerini belirterek, bu ikiyüzlülüğü tarihin asla affetmeyeceğini ifade etti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türk Devletleri Teşkilatı bünyesinde ortak dil ve tarihin yanı sıra ortak gelecek paydasında buluşmanın ne denli önemli olduğunu açık şekilde idrak ediyoruz. Biz bu çatıyı ortak medya sütunlarıyla güçlendirme çabası içerisindeyiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak Türk Devletleri Teşkilatı ile işbirliğine büyük önem veriyoruz ve liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla teşkilatın çalışmalarına destek olup, işbirliğini en üst düzeyde tutmaya çaba sarf ediyoruz.

Türk Haber Ajansları Birliği'nin kuruluşu, Türk Dünyası 2040 vizyonuna büyük katkı sağlayacak

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARI

Türkiye olarak gerek diplomatik girişimler, gerek insani yardım gayretleri, gerekse iletişim alanında ortaya koyduğumuz performansla bu alanda elimizden gelen çabayı ortaya koyduk, koymaya da devam ediyoruz

Batılı ülkelerin, büyük medya şirketleri bu katliamı dünya kamuoyunun dikkatinden kaçırmak için akıl almaz ve hayasız bir gayrete giriştiler. Bu ikiyüzlülüğü ve kötülüğü tarih asla affetmeyecektir.

Artık dezenformasyon, bu son İsrail zulmünde de gördük ki anonim ya da ismi bilinmeyen sosyal medya hesapları üzerinden değil bizatihi Batılı ve İsrailli kamu görevlileri tarafından dolaşıma sokuluyor.

Gündem Haberleri

Roketsan'ın sıradaki planı belli oldu! Düşman kuantum ile durdurulacak
Bakan Göktaş: Kadınları güçlendirmeye ve karşılaştıkları engellerle mücadele etmeye devam edeceğiz
Bakan Fidan'dan AB üyeliğinin Türkiye için stratejik bir hedef olduğu vurgusu
Türkiye'nin 2. büyük gölü Tuz Gölü'nde gün batımı görsel şölen oluşturdu
Bakan Uraloğlu: Son 10 yılda trenlerde 10 milyondan fazla engelli yolcumuz ücretsiz seyahat hakkından yararlandı