Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Filistin'de haklı olan er veya geç kazanacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Filistin'de haklı olan er veya geç kazanacak. Kimliği, dini ne olursa olsun, dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun, uluslararası kuruluşların aczi karşısında insanlığın ortak erdemlerde birleşmesi en büyük güçtür" mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından, Filistin'deki katliamın durdurulması amacıyla yaklaşık 400 sivil toplum kuruluşunun iştirakiyle İstanbul'daki Galata Köprüsü'nde gerçekleştirilen yürüyüşle ilgili paylaşımda bulundu.

İnsanlık ittifakının zulme karşı ayakta olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

"Filistin'de haklı olan er veya geç kazanacak. Kimliği, dini ne olursa olsun, dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun, uluslararası kuruluşların aczi karşısında insanlığın ortak erdemlerde birleşmesi en büyük güçtür. Türkiye olarak tutumumuz nettir; acil ateşkes, yeterli insani yardım ve iki devletli siyasi çözüm."

Gündem Haberleri

ODTÜ'de Türk bayrağımıza saygısızlık: 6 gözaltı
Sağlık Bakanlığı'ndan "hantavirüs" açıklaması
Hürmüz Boğazı'ndaki çatışmaların ardından petrol fiyatları yükselişe geçti
Instagram gizlilik teknolojisini kapattı: Bu özel mesajlar için ne anlama geliyor?
Hantavirüs pandemiye dönüşecek mi?