Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler için taziye mesajı: Türk dünyasının hafızasında daima yaşayacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat eden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler için taziye mesajı yayımlayarak "Türk dünyasının hafızasında daima yaşayacaktır. Ülkemize kattığı değerleri saygıyla hatırlayacağımız merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm edebiyat dünyamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler için taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden, düşünce dünyamızın mümtaz isimlerinden Yavuz Bülent Bakiler'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Şiirleri, yazıları ve fikirleriyle sadece edebiyat dünyasında değil, aynı zamanda milletimizin kültür ve düşünce hayatında da derin izler bırakan Bakiler, Türk dünyasının hafızasında daima yaşayacaktır. Ülkemize kattığı değerleri saygıyla hatırlayacağımız merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm edebiyat dünyamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun."

Gündem Haberleri

"Yabancı Plakalı Taşıt İşlemleri" dijital ortamda hizmete açıldı
Katar Emiri Al Sani'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
İran'ın İsrail'e saldırıları... Netanyahu: Çok zor bir akşam geçirdik