Cumhurbaşkanı Erdoğan Brezilya Devlet Başkanı ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İletişim Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Görüşmede, İsrail ile Filistin arasında şiddeti giderek artan çatışmalar ve sükunetin sağlanması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin kalıcı barış için ortaya koyduğu çözüm önerilerini paylaşarak hiçbir ülkenin ateşe körükle gitmemesini ve insani yardımlar konusunda da herkesin insan hakları çerçevesinde somut adımlar atması gerektiğini ifade etti.

Kaynak:TRTHaber

Gündem Haberleri

"Yabancı Plakalı Taşıt İşlemleri" dijital ortamda hizmete açıldı
Katar Emiri Al Sani'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
İran'ın İsrail'e saldırıları... Netanyahu: Çok zor bir akşam geçirdik