CHP'nin metro algısı elinde patladı... İstanbul Valiliği gerçeği açıkladı

İstanbul Valiliği, CHP İl Başkanlığı'nın etkinliği nedeniyle Şişhane Metro İstasyonu'nun kapatıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, çeşitli medya kuruluşları ve sosyal medya mecralarında yer alan "CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek etkinlik nedeniyle Şişhane Metro İstasyonu kapatıldı." şeklindeki haber ve paylaşımların doğru olmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Söz konusu etkinlikte, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin arama faaliyetlerini sağlıklı olarak yapabilmesi için Şişhane Metro Durağı Vergi Dairesi çıkışı ve Şişhane Metro Durağı Beyoğlu Belediyesi çıkışı kullanıma kapatılacaktır. Şişhane Metro Durağı'na ait diğer çıkışlar hizmet vermeye devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Gündem Haberleri

Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
"Tarihi ve köklü bir dönüşüm sürecinden geçiyoruz" İletişim Başkanı Duran: Güvenli kamu iletişimini esas alıyoruz
Barış yolunda Türkiye modeli
Resmi Gazete'de Bugün