CHP'li başkan hanedanlık kurmuş!

CHP'li başkan hanedanlık kurmuş!. CHP’li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın, hem kendi hem de eşinin akrabalarını belediye bünyesinde çeşitli departmanlarda atadığı ortaya çıktı.

İzmir Torbalı, Karaburun, Hatay Belediyesi ardından şimdide akrabalarını çok iyi yerlere yerleştiren başkanlar kafilesine Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da yer aldı. İki dönemdir Yalova Belediye Başkanı olan Vefa Salman’ın bütün akrabasını belediyede işe yerleştirdiği duyuruldu.

Başkan Salman’ın bir akrabasına kadro açabilmek için önce başkan yardımcısı yaptığı ardından da belediyenin birimine gönderdiği ortaya çıktı. Salman, daha önce amcasının kızı Özlem Salman’ı belediyenin Özel Kalem Müdürü yaptı. 

Ardından dayısının kızı Gülden Atik’i başkan yardımcılığına getirdi. Atik, kanunlar gereği 6 ay burada çalıştıktan hemen sonra belediyenin Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atadı.  

MAKAM ŞOFÖRÜ OLDULAR 

Belediye başkanı birinci dereceden akrabalarını belediyeye yerleştirirken, eşinin akrabalarını da belediyeye yerleştirdi. Çanakkale’de bulunan baldızının kızı Zeynep Arslan’ı Kadın ve Aile Hizmetler Müdürü yaptı. Kuzenleri Önder Tekinsan ile Öner Tekinsan’ı makam şoförü yaptı. 

Siyaset Haberleri

İYİ Parti kurultayında GİK ve MDK üyeleri belirlendi
Türkiye'nin Gazze diplomasisi sürüyor: Hakan Fidan Riyad'a gidecek
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
İyi Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den veda konuşması: "Bedel ödeme sırasında da en önde karşınızda duruyorum"