CHP'de Erdal Beşikçioğlu kavgası! Mansur Yavaş, Özgür Özel'e resti çekti

Mansur Yavaş ile parti yönetimi arasında iki ilçenin aday belirleme görüşmeleri sırasında tartışma yaşandı. Yönetimin Etimesgut Belediye Başkanlığı için oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermesi sonrası Yavaş, masadan kalktı.

CHP yönetiminin Etimesgut Belediye Başkanlığı için Behzat Ç. rolüyle tanınan oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermesi sonrası Yavaş, masayı terk etti.

Sözcü Gazetesinden Saygı Öztürk'ün aktardığına göre; Yavaş, İYİ Parti'den geçtiğimiz günlerde istifa eden Mesut Özarslan'ı aday göstermek istedi ve talebinin kabul edilmemesi durumunda 'adaylıktan çekilirim' resti çekti.

Yavaş'ın Gölbaşı ilçesinde de benzer bir talepte bulunduğu ifade edildi.

Kaynak:Tv24

Gündem Haberleri

Roketsan'ın sıradaki planı belli oldu! Düşman kuantum ile durdurulacak
Bakan Göktaş: Kadınları güçlendirmeye ve karşılaştıkları engellerle mücadele etmeye devam edeceğiz
Bakan Fidan'dan AB üyeliğinin Türkiye için stratejik bir hedef olduğu vurgusu
Türkiye'nin 2. büyük gölü Tuz Gölü'nde gün batımı görsel şölen oluşturdu
Bakan Uraloğlu: Son 10 yılda trenlerde 10 milyondan fazla engelli yolcumuz ücretsiz seyahat hakkından yararlandı