Bakan Koca'dan Kadir İnanır açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" dedi.

Oyuncu Kadir İnanır, İstanbul Beykoz'daki evinde 24 Mart Pazar günü rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya X hesabından bir paylaşım yaptı.

"ENTÜBE DURUMDAN ÇIKARILAMAMIŞTIR"

Bakan Koca, şunları belirtti:

"24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sn. İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır.

Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Gündem Haberleri

"Yabancı Plakalı Taşıt İşlemleri" dijital ortamda hizmete açıldı
Katar Emiri Al Sani'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
İran'ın İsrail'e saldırıları... Netanyahu: Çok zor bir akşam geçirdik