Bakan Kasapoğlu’ndan Memur-Sen’e Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz ile birlikte Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti. İlk olarak Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle kısa bir görüşme gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu ardından Genç Memur-Sen yönetimi ile bir araya geldi.

Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilk olarak Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette çalışma hayatı ve gençlik çalışmalarına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakan Kasapoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, Memur-Sen’in kadınlar ve emekliler örgütlenmesinin yanı sıra gençlik örgütlenmesiyle birlikte aktif bir gençlik teşkilatı olduğunu belirterek tüm Türkiye’de gençlere yönelik çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Memur-Sen yönetimiyle kısa bir görüşme gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu ardından Genç Memur-Sen yönetimi ile bir araya geldi.

Genç Memur-Sen Başkanı Mustafa Başkara ve yönetim kurulu üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlere yönelik yaptığı çalışmalara değinerek Genç Memur-Sen’in de bu çalışmalarda yer alması gerektiğini söyledi.

Genç Memur-Sen Başkanı Mustafa Başkara ise Genç Memur-Sen’in yürütmekte olduğu faaliyetler hakkında kısa bir bilgi vererek komisyon tarafından hazırlanan raporları da Bakan Kasapoğlu’na iletti. Genç Memur-Sen’in Uluslararası Liderlik Okulu, Kudüs Akademisi, Bir Bilenle Bilge Nesil gibi yerel ve uluslararası çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Başkara, Genç Memur-Sen’in ADEM toplulukları aracılığıyla tüm üniversitelerde örgütlü olduğunu belirterek büyük bir kapasiteye sahip olduğunu vurguladı.

Genç Memur-Sen’i çalışmalarından dolayı tebrik eden Bakan Kasapoğlu ise sahip olduğu potansiyel ve örgütlü yapısıyla Genç Memur-Sen’in önemine dikkat çekerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırım Tatarlarını anma mesajı yayınladı
Van'da askeri araç devrildi: Yaralıların durumu ağır
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! Gözaltı sayısı yükseldi!
Bayraktar TB3'ten büyük başarı! 3 gün boyunca peş peşe testlere girdi!
Bakan Uraloğlu duyurdu! 19 Mayıs'ta ücretsiz olacak!