Bakan Fidan'dan Tahran'da yoğun diplomasi trafiği: İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Ermeni mevkidaşı Mirzoyan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güney Kafkasya’da Kalıcı Barış ve İstikrarın Tesisine Yönelik Bölgesel İşbirliği Platformu toplantısına katılmak üzere İran’a gitti. Bakan Fidan burada Ermeni mevkidaşı Ararat Mirzoyan ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran'da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile görüştü.

Bakan Fidan, Güney Kafkasya’da Kalıcı Barış ve İstikrarın Tesisine Yönelik Bölgesel İşbirliği Platformu toplantısına katılmak üzere İran’ın başkenti Tahran’da temaslarını sürdürüyor.

Dışişleri Bakanlığı, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 3+3 formatındaki "Güney Kafkasya'da Kalıcı Barış ve İstikrarın Tesisine Yönelik Bölgesel İşbirliği Platformu"nun ikinci toplantısı için İran'ın başkenti Tahran'da bulunan Fidan'ın, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldiğini bildirdi.

Paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Tahran'da İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya geldi." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: Yenişafak

Gündem Haberleri

Gazze'nin yeniden inşası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır ile birlikte çalışmak istiyoruz
"Terörsüz Türkiye" raporunda sona gelindi! TBMM Başkanlığı: Nihai şekli verilerek oylanacak
Bakanlıktan Çocuk Evleri Sitesi'ne yönelik iddialara yalanlama
Kredi kartı limitlerine ilişkin açıklama! İki harcama kapsam dışı tutuldu
İlk defa uygulanacak! Gelir Tamamlayıcı Destek Programı 2026'da hayata geçiyor