Bakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü: Moskova'daki saldırı kınandı!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile telefonda görüşerek Moskova'daki terör saldırısı sebebiyle başsağlığı diledi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Fidan, Lavrov'a Türkiye'nin Moskova'daki terör saldırısını kınadığını belirterek, Rus halkı ve hükümetine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türk halkının başsağlığı dileklerini iletti.

TÜRKİYE'DEN RUSYA'YA TAZİYE MESAJI

Diplomatik Kaynaklardan alınan bilgide, "Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la bu akşam (22 Mart) bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Sayın Bakanımız, Moskova'daki menfur terör saldırısını kınadığımızı belirtmiş, Rusya halkına ve hükümetine Sayın Cumhurbaşkanımızın ve halkımızın başsağlığı dileklerini iletmiştir." denildi.

 

Gündem Haberleri

Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı vefat etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Tıp Tarihi Müzesi tepkisi: Temel atmama siyasetinin kurbanı oldu
İlk ziyaretini Türkiye'ye yapacak: Kritik görüşmenin adresi Ankara