Avusturya Cumhuriyeti Şansölyesi Nehammer Türkiye'yi ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle Avusturya Cumhuriyeti Şansölyesi Karl Nehammer, Türkiye'yi ziyaret edecek. Yapılacak görüşmelerde, Türkiye ve Avusturya arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, iş birliğinin geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımlar ele alınacak. Görüşmelerde ikili münasebetlerin yanı sıra, güncel küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, Avusturya Cumhuriyeti Şansölyesi Karl Nehammer, 9-10 Ekim 2023 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir" denildi.

Açıklamada, "Yapılacak görüşmelerde, Türkiye ve Avusturya arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek; iş birliğinin geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımlar ele alınacaktır. Görüşmelerde ikili münasebetlerin yanı sıra, güncel küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Yenişafak

Gündem Haberleri

Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
MSB, Indus Shield-2024 Tatbikatı'na 5 F-16 ve 64 personelle katılım sağlıyor
FETÖ mensupları, elebaşı Gülen'in ölümü sonrası Pennsylvania'daki çiftlikte toplanıyor
Narin Güran cinayeti soruşturmasında iddianame hazırlandı! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebi