AK Parti programına silahlı saldırı! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 24 TV'ye açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'a düzenlenen silahlı saldırı hakkında 24 TV'ye açıklamalarda bulundu.

İstanbul Küçükçekmece'de belediye başkan adayı Aziz Yeniay'ın silahlı saldırıya uğradığı olaya ilişkin 24 TV ekranında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, "Sandığa doğru giderken seçim güvenliği açısında bir algı yaratmaya çalışanlar olabilir, Türkiye bunları bertaraf etme konusunda son derece tecrübelidir. " ifadelerini kullandı.

Öte yandan saldırıda bir vatandaşın hayatını kaybettiği iddialarına ise Çelik, saldırıda teröristlerin kurşunların hedefi olan bir vatandaşımızın yaralandığını ve tedavisini hastanede devam ettiğini söyledi.

Gündem Haberleri

Emniyet teşkilatına 13 bin taze güç
Kuyruklu cehalet kameralarda! Müslümanlıktan bihaber ahkam kesti: Hangi tarikat bu?
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
12. Yargı Paketi TBMM'de! Detayları belli oldu