3 ilçe ve 4 beldede oy heyecanı

31 Mart yerel seçimlerinde YSK'nın seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede seçmen tekrar sandık başına gitti.

3 ilçe ve 4 beldede sandık yeniden kuruldu. Seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Seçimlerin yenilenmesi kararı alınan yerlerde bir kez daha heyecan yaşandı

Aksaray'ın Güzelyurt, Kayseri'nin Pınarbaşı, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçeleri ile Sivas Yıldızeli Güneykaya, Tunceli Mazgirt Akpazar, Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran ve Aksaray Merkez Sağlık beldelerinde belediye başkanlığı seçimleri için yeniden sandıklar kuruldu. Oy verme işlemi 8 'de başladı 17'de sona erdi. Ardından sandıklar açıldı

OY SAYIMIYLA BİRLİKTE SEÇİMİ ÖNDE BİTİREN ADAYLAR DA NETLEŞMEYE BAŞLADI

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde yenilenen belediye başkanlığı seçimini kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Ünal Demircioğlu kazandı. Kayseri'nin Pınarbaşı'nda ise ipi CHP'nin adayı deniz yağan göğüsledi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran belde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Ertuğrul Çamlıca kazandı. Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinde ise yenilenen belediye başkanlığı, AK Parti adayı Ali Aydın'ın oldu. Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yenilenen belediye başkanlığı seçimini ise kesin olmayan sonuçlara göre DEM Parti adayı Serhan Paydaş aldı.

Gündem Haberleri

İstanbul'un komşu kentinde gök gürültülü sağanak etkili oldu
Savunma Sanayii Başkanı Görgün'den Baykar'a ilişkin iddialara yanıt
Almanya'da ikamet izni olmayanların Türkiye'ye gönderileceği iddialarına DMM'den yalanlama
Bakan Uraloğlu: Marmaray 1 milyar 200 bin yolcu taşıdı
Türkiye'den ABD'nin GKRY kararına tepki: Vahim hata bölgedeki hassas dengelere zarar verecek