16 ilde DEAŞ terör örgütüne 'Bozdoğan-48' operasyonu: 45 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 'Bozdoğan-48' operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyonda 45 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-48' operasyonuyla ilgili bilgiler verdi. 

16 İLDE DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Şanlıurfa olmak üzere 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik "Bozdoğan-48” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlar sonucu 45 şüpheli yakalanırken çok miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu.

"HEDEFİMİZ; SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR DURMADAN MÜCADELE ETMEK"

Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek” ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri

Bakan Göktaş: Şiddetin karanlık gölgesini, kadınların üzerinden kaldıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 101. yıl dönümü törenine mesaj
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
Bakan Göktaş'tan İstanbul'da öldürülen iki genç kızın ailelerine taziye ziyareti