15 Temmuz Şehitler Köprüsünde Yürekler Ağza Geldi

Vatandaşların ihbarı üzerine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Henüz nedeni bilinmeyen olay için şahsın köprünün kuzey yönünde ki halata tırmandığı ve ikna çabalarının sürdüğü bildirildi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde Yürekler Ağza Geldi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde halata tırmanan bir şahıs olduğu tespit edildi. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildiği bildirildi. Şahsın henüz neden köprüye tırmandığı hakkında bilgi verilmedi.

İntihar Girişimi Olabilir

Yaklaşık bir 17:15 sularında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde halat üzerinde bir şahıs görüldü. Köprünün kuzey yönüne bakan halatlardan birinin tepesine tırmanmış halde görülen şahıs, çevredekilerin uyarılarını dikkate almayınca olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Halata neden tırmandığı henüz bilinmeyen şahıs yürekleri ağıza getirdi. Olası bir intihar girişimine karşı emniyet güçleri ve sağlık ekipleri önlem alırken, şahsı ikna etme çabaları hala devam ettiği bildirildi. Şahıs tırmandığı yerden indirilmesi bekleniyor.

Gündem Haberleri

Ünlü sunucu Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı: “19 Mayıs İstiklal Ruhunun Kıvılcımı”
Milli mücadelenin ruhu 105 yaşında! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlanıyor