PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.2671.38%
  • DOLAR32.3410.28%
  • EURO35.052-0.13%
  • STERLİN40.860.05%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yüz kemikleri kırılan Falcao'dan Galatasaray'a kötü haber
Yüz kemikleri kırılan Falcao'dan Galatasaray'a kötü haber

Yüz kemikleri kırılan Falcao'dan Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'da yüz kemiklerinde kırıklar tespit edilen ve anestezi altında müdahale edilen Falcao, birkaç gün sadece sıvıyla beslenecek. Tecrübeli golcünün, özel bir maskeyle Trabzonspor maçına yetişme ihtimali bulunuyor.

A+A-

Galatasaray'a gelişi ile yeri göğü inleten Radamel Falcao, gollerinden çok sakatlıklarıyla konuşuldu. Kolombiyalı yıldız dün bir talihsizliğin daha tarafı olurken, yüz kemiklerinde kırıklar oluştu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmanda Kerem Aktürkoğlu ile Falcao hava topuna çıkarken, kafa kafaya çarpıştı. İki oyuncu da yerde kalınca hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Birkaç gün sadece sıvıyla beslenecek
Radamel Falcao ameliyat edildi. Anestezi altında müdahale edilen El Tigre, birkaç gün sadece sıvıyla beslenecek. 35 yaşındaki futbolcuya anestezi altında kapalı müdahale gerçekleştirildi. Hastanede müşahade altında olan Falcao’nun doktorların kararına göre 1-2 gün içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

"Tanrı iyidir ve vefalıdır. Asla pes etme..."
Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Kolombiyalı golcünün ameliyatından sonra bu fotoğrafı paylaştı. "Tanrı iyidir ve vefalıdır. Asla pes etme..."

Özel maske
Yüz kemiklerinde oluşan kırıklar nedeniyle tedavi altındaki Radamel Falcao'nun, geri dönüşü için hemen harekete geçildi. Golcü oyuncunun yüz şekline göre yapılacak özel maske ile korumalı bir şekilde sahaya çıkması planlanıyor.

Trabzon maçında sahada olabilir
Teknik ekip, sağlık heyetinden anbean oyuncunun durumu hakkında bilgi alırken, bu hafta oynanacak Göztepe maçında Falcao'nun sahaya çıkması mümkün değil. 35 yaşındaki oyuncunun, özel maskesi ile 21 Nisan Çarşamba günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında oynama ihtimalinin olduğu ifade ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.