PİYASALAR

  • BIST 1009667.711.5%
  • ALTIN2497.4020.54%
  • DOLAR32.5840.1%
  • EURO34.8310.21%
  • STERLİN40.6630.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yazgan’dan, İŞKUR Genel Müdürü Gündoğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Yazgan’dan, İŞKUR Genel Müdürü Gündoğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yazgan’dan, İŞKUR Genel Müdürü Gündoğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yüksel ve Ankara 10 Nolu Şube Başkanı Yücel Bakar ile birlikte Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü’ne atanan Oğuz Kaan Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne atanan Oğuz Kaan Gündoğan’ı ziyaret etti.Görüşmede Büro Memur-Sen’in sendikal çalışmalarını anlatan Genel Başkan Yusuf Yazgan, İŞKUR’da çalışan kamu görevlilerinin beklentilerini dile getirdi. İŞKUR Genel Müdürlüğüne atanan Oğuz Kaan Güldoğan’a görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Genel Başkan Yazgan, “Büro Memur-Sen olarak kamu görevlilerimizin müreffeh çalışma koşullarına sahip olması için mücadelemize her daim devam ediyoruz. Kurum yöneticilerimizden de bize bu konuda destek vermelerini bekliyoruz. Kurum içi İş ve Meslek Danışmanı (İMD) alımı ve çeşitli nedenlerle unvanını kaybeden İMD personelinin yeniden atanabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz. ” şeklinde konuştu.

Merkez ve illerde görev yapan İŞKUR personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının açılmasını beklediğini kaydeden Yazgan, “Uzun zamandır açılmayan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı en yakın zamanda açılmalıdır. Kamu görevlilerimizin kariyer hedefleri engellenmemelidir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞKUR Genel Müdürü Güldoğan ise kamu görevlilerinin yararına olacak her türlü çalışmada ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.