PİYASALAR

  • BIST 1009530.470%
  • ALTIN2477.9560.27%
  • DOLAR32.4840.18%
  • EURO34.8310.47%
  • STERLİN40.6710.37%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yazgan ve Yalçın, Gençlik Ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüştü
Yazgan ve Yalçın, Gençlik Ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüştü

Yazgan ve Yalçın, Gençlik Ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüştü

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek promosyon görüşmeleri ve personelin özlük hakları başta olmak üzere bakanlık personelinin taleplerini iletti.

A+A-

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.  Görüşmede Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında çalışan kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi talepleri Bakan Kasapoğlu’na iletildi.

Genel Yetkili Sendika olarak Büro Memur-Sen’in katıldığı Gençlik ve Spor Bakanlığı banka promosyon görüşmelerinin halen devam ettiğini belirten Genel Başkan Yusuf Yazgan, “ Büro Memur-Sen olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda çalışan kamu görevlilerimizin banka promosyon görüşmelerinde adaletin sağlanmasını, görüşmelerin kamu görevlilerimizi memnun edecek ve mümkün olabilecek en yüksek miktarla sonuçlanmasını talep ediyoruz.” dedi.

Bakan Kasapoğlu ise Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, kamu görevlilerinin taleplerinin karşılanması noktasında gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.