PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2416.205-0.73%
  • DOLAR32.5830.3%
  • EURO34.8130.43%
  • STERLİN40.4420.59%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Yazgan Konya’da Konuştu: Örgütlü Olarak Güçlü Oluruz
Yazgan Konya’da Konuştu: Örgütlü Olarak Güçlü Oluruz

Yazgan Konya’da Konuştu: Örgütlü Olarak Güçlü Oluruz

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Konya Şubesinin Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Her zaman olduğu gibi bugünde Büro Memur-Sen’in lokomotifi teşkilatlarımızdır.'' dedi.

A+A-

Büro Memur-Sen Konya şubesinin 6’ncı olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurula Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları, şube yönetimi, delegasyon ve sendika üyeleri katıldı.

Salgın tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Genel Başkan Yusuf Yazgan, Büro Memur-Sen’in güçlü teşkilatları sayesinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Örgütlü olmanın güçlü olmak olduğunu kaydeden Genel Başkan Yazgan, “Bugün Mevlana’nın hoşgörü ikliminin kuşattığı güzel şehrimiz Konya’dayız. Konya şubemiz, bu kadim şehirde Büro Memur-Sen’in onurlu bayrağını dalgalandırmaktadır. Ülkemizin dört bir yanından teşkilatımızdan aldığımız güç ile büyük kazanımlar elde ettik. Tüm tecrübelerimiz bize örgütlü olarak güçlü olabileceğimizi gösterdi. Emek mücadelesinde elde ettiğimiz kazanımlar bu güç sayesinde olmuştur. Teşkilatlarımızın çalışmaları ve gayretleri ile üye sayımızı arttıracak ve toplu sözleşme masasına daha da güçlenmiş bir şekilde gideceğiz.” dedi.

Büro Memur-Sen’in hizmet kolunda yetkili sendika olduğuna dikkat çeken Yusuf Yazgan “2013 yılında ilk defa yetkili sendika olduk. Bu yetki bayrağını bir daha da aşağı indirmedik, bu yetki bayrağını hep yukarılara çektik. Göreve geldiğimiz bir yıldan bu yana sendikamıza 5 bin yeni üye kazandırdık. Son sayımlarda 77 bin 564 üyeyle yetkimizi perçinledik. Şu anda 80 bin üyemiz var. Hedefimiz ise ilk etapta 90 bin üyeye ulaşmaktır. Elde ettiğimiz kazanımlar ve teşkilatlarımızın özverisi, gayreti, inanmışlığı ile bu hedefimizi gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Konya’dan tüm kamu görevlilerine seslenen Yazgan, kamu görevlilerini Büro Memur-Sen çatısı altına davet etti. Yazgan, “Büro Memur-Sen’de emek var, alın teri var, mücadele var, kazanım var. ‘Gel’ diye seslenen Mevlana şehri Konya’mızdan hizmet kolumuzdaki tüm kamu görevlilerimize çağrıda buluyorum. Kamu görevlilerimizi yetkili ve etkili sendikamıza davet ediyorum. Haklarımız için birlikte olalım, beraber olalım. Örgütlü olursak daha güçlü oluruz. Gelin, Büro Memur-Sen’in gücüne güç katın.” şeklinde konuştu.

Sezgin Saraçoğlu ile Murat Koçyiğit’in aday olduğu genel kurul sonunda Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanlığına Murat Koçyiğit seçildi. Seçimin bir kaybedenin olmadığını, kazananın her zaman Büro Memur-Sen ve kamu görevlileri olduğunu belirten Yazgan, Murat Koçyiğit ve ekibine görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

 

Kaynak: Memur Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.