PİYASALAR

  • BIST 1009674.32-0.49%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yazgan: Hedefimiz 100 bin üye sayısının üzerine çıkmak
Yazgan: Hedefimiz 100 bin üye sayısının üzerine çıkmak

Yazgan: Hedefimiz 100 bin üye sayısının üzerine çıkmak

Büro Memur-Sen Karadeniz İlleri İstişare Toplantısı, Trabzon’da yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yazgan, “Hedefimiz yeniden şahlanış hareketimizle üye sayımızı 100 bin üye sayısının üzerine çıkararak, Memur-Sen Konfederasyonu’nda üçüncülük kürsüsüne yerleşmek.” dedi.

A+A-

Büro Memur-Sen Bölge İstişare Toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları, Hüseyin Yüksel, Halil Küçükdevlet, Abdullah Koyuncu ve Mustafa Kahraman Katıldı. 

Büro Memur-Sen Trabzon Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Samsun, Erzincan, Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Adana ve İstanbul 4 Nolu Şube Başkanları ve teşkilat mensupları katılım gösterdi.

yazgan-.jpg

HEDEFİMİZ 100 BİN ÜYE SAYISININ ÜZERİNE ÇIKMAK

Büro Memur-Sen’in sendikal faaliyetlerinin ve yol haritasının görüşüldüğü toplantıda konuşan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, "Güçlü Büro Memur-Sen, güçlü kamu görevlisi, güçlü Türkiye yolunda yeniden şahlanış hareketimizle üye sayımızı 100 bin üye sayısının üzerine çıkararak, sendikamızı Memur-Sen Konfederasyonu’nda üçüncülük kürsüsüne taşıyacağız. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için tüm teşkilatımızla birlik içinde omuz omuza çalışacağız. Bizim için sendikacılık, insanlığa, ümmete, milletimize, kamu görevlilerine ve büro hizmet kolu çalışanlarına hizmet etmenin ve faydalı olmanın aracıdır. Sendikamızın ister olağan ister olağanüstü genel kurullarında üyelerimizle, teşkilatlarımızla, şube yöneticilerimizle ve delegelerimizle hep doğrudan doğal ve organik ilişkiler kurduk, kurmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

yazgan-2.jpg

TOPLU SÖZLEŞMEDE TARİHİ KAZANIMLARA İMZA ATTIK

Toplu sözleşmede tarihi kazanımlara imza attıklarını söyleyen Genel Başkan Yusuf Yazgan, “Toplu Sözleşmede büro hizmet kolundaki kamu görevlilerimiz için önemli kazanımlar elde ettik. Daha önce verdiğimiz sözlerden biri olan Büro Memur-Sen Konukevinin açılışını en yakın zamanda hep birlikte gerçekleştireceğiz. Geçmişten bugüne yaptığımız sayısız hizmetle Büro Memur-Sen tarihinde büyük başarılara imza attık. Yeni kazanımlar elde ederek tüm kamu görevlilerimize, teşkilatımıza ve ülkemize daha fazla hizmet etmek için durmadan yılmadan yola devam edeceğiz. Bu konuda bizlere her zaman destek olan tüm Büro Memur-Sen teşkilatına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

20 Kasım tarihinde yapılacak olan Büro Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulunun birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamında geçmesini dileyen Genel Başkan Yazgan, son olarak istişare toplantısına katılım ve katkı sağlayan tüm şube başkanlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

yazgan-3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.