PİYASALAR

  • BIST 10089771.93%
  • ALTIN2299.0331.02%
  • DOLAR32.3270.23%
  • EURO35.071-0.11%
  • STERLİN41.0070.43%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yavuz: Bu İşte Bir Terslik Yok Mu ?
Yavuz: Bu İşte Bir Terslik Yok Mu ?

Yavuz: Bu İşte Bir Terslik Yok Mu ?

Memur-Sen İstanbul İl Temsilcisi ve EBS İstanbul 4 nolu Şube Başkanı Talat Yavuz yaptığı açıklamada "İnsanların dertleri ile dertlenmekten ziyade, kaos oluşturmak için fırsat kollayan bozguncu takımı, oluşan hassasiyeti kaşımaya başlıyor" dedi.

A+A-

Talat Yavuz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hem çözüyor hem de haksız eleştirilere maruz kalıyoruz. İdare yersiz bir karar alıyor, biri olmadık bir laf ediyor ve doğal olarak akla yetkili sendika olarak ilk biz geliyoruz. Bu durumu anlıyor ve her defasında işin hakkını da veriyoruz.

Ancak, insanların dertleri ile dertlenmekten ziyade, kaos oluşturmak için fırsat kollayan bozguncu takımı, oluşan hassasiyeti kaşımaya başlıyor. Her defasında hedefe koyulan, problemin kaynağı değil sendikamız oluyor.

Soralım bu bozguncu takımına: Öğretmenler gününde, öğretmene yapılan hakaretle ilgili Sayın Bakanımıza; “Öğretmenlere sahip çıkan bir paylaşımınız, yanlışa vereceğiniz bir tepkiniz olacak mı?” diye sormak neden aklınıza gelmiyor?

Toplumu dinamitleyen LGBT sapkınlarına ve terör uzantılarına sahip çıkan, Ağustos ayından beri virüslü okullar listesi yayınlayarak güya öğretmenleri koruyan sözde sendikaya neden bir çift sözünüz yok?"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.