PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Yardımsever öğrenciler Arakanlı mazlumlar için bağış yaptı
Yardımsever öğrenciler Arakanlı mazlumlar için bağış yaptı

Yardımsever öğrenciler Arakanlı mazlumlar için bağış yaptı

Pınar Eğitim Kurumları’nda okuyan öğrenciler Arakanlı mazlumlara yardımcı olmak için kampanya düzenledi. Toplanan 70 bin liralık yardım çeki İHH Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Mukadder Tanok Kırbaş’a teslim edildi.

A+A-

Pınar Eğitim Kurumları Yenimahalle Kampüsü’nde düzenlenen panele katılan, Pınar Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Bulut bağış kampanyası dolayısıyla öğrencilere teşekkür etti.


Bulut yapmış olduğu konuşmada, “Sevgili öğrenciler bu Arakanlı  kardeşlerimize yapmış olduğunuz bu yatırımlar belki bir damla su gibi ama Nemrut ve İbrahimin hikayesinde olduğu gibi bir çok ateşleri söndürecek, ateşi söndürecek biz değiliz. Allah söndürecek. Bizden sefere çıkmak zafer Allah’tan sizler mazlum kardeşlerimizin yanında yer alacaksınız. Pınar öğrencilerinin katkılarıyla yapılan yardımlar yanan ateşi söndürmeye vesile olacak. Her birinizin duaları bir ok, bir mızrak olarak zalimlere saplanacak. Belki Arakanlı kardeşlerimize az da olsa yaralarını sarmaya yardımcı olur siz değerli öğrenciler adına bu yardım çekini  teslim ediyoruz.” dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

"MİSYONERLER ARAKANLI ÇOCUKLARIN BEYNİNİ YIKIYOR"

 

Öğrencilerin yaptığı bağış İHH Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Mukadder Tanok Kırbaş’a teslim edildi. Tanok, “Değerli öğrenciler yaklaşık 2 ay kadar önce Rohingya Müslümanlarının yanında bulundum oradaki çaresizliği kelimelere dökmek çok zor sizlerin yapmış olduğu bu yardım inanın onları çok rahatlatacaktır. Orada eğitim konusunda maalesef çok az bir destek var. Misyoner kuruluşlarının tek amacı eğitim iken bizler barınak ve yiyecek temini ile uğraşırken onlar beyin yıkamayla uğraşıyor. Tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Yunus Bayar - Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.