PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2324.7430.79%
  • DOLAR32.340.2%
  • EURO34.9130.29%
  • STERLİN40.6661.99%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yanal'dan flaş karar! 6 kişinin bileti kesildi
Yanal'dan flaş karar! 6 kişinin bileti kesildi

Yanal'dan flaş karar! 6 kişinin bileti kesildi

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve geride kalan 26 haftada topladığı 31 puanla 13. sırada bulunan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal gelecek sezonun kadrosunu netleştirmeye başladı.

A+A-

Tecrübeli çalıştırıcının yönetimden ilk etapta; Isla ve Hasan Ali Kaldırım'ın yanına bir sağ ve bir sol bek, Martin Skrtel'in ayrılma ihtimaline karşılık bir stoper istiyor.Yanal ayrıca Mehmet Topal'a alternatif bir ön libero, sözleşmesi bitecek Valbuena'nın yerine bir kanat oyuncusu ve forvete en az bir golcü alınmasını isteyeceği öğrenildi.

Ersun Yanal'dan flaş karar! 6 isim yolcu

6 kişinin bileti kesildi
Takvim'in haberine göre; Ersun Yanal yeni sezonda kadroda düşünmediği isimleri de büyük ölçüde belirledi. Carlos Kameni, Roman Neustadter, Yassine Benzia, İslam Slimani, Andre Ayew ve Diego Reyes gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacağı şimdiden kesinleşen oyuncular. Başka futbolcular da bu listeye eklenebilir.

6 oyuncuya son şans
Ersun Yanal, buna karşılık genç oyuncular Eljif Elmas, Ferdi Kadıoğlu, 6'şar aylığına Alanyaspor ve Malatyaspor'a kiralanan Ozan Tufan, Barış Alıcı ile Jailson ve Frey'i sezon başı kampına götürerek son bir şans vermeyi planlıyor.

Bu isimler gösterecekleri performansa göre takımda kalıp kalmayacaklarını belirleyecek.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.