PİYASALAR

  • BIST 1009458.27-0.7%
  • ALTIN2495.110.45%
  • DOLAR32.5920.13%
  • EURO34.8040.12%
  • STERLİN40.604-0.08%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vagner Love’a rest! Fikret Orman'dan sert cevap geldi
Vagner Love’a rest!  Fikret Orman'dan sert cevap geldi

Vagner Love’a rest! Fikret Orman'dan sert cevap geldi

Vagner Love’ın FIFA tehdidine Fikret Orman'dan sert cevap geldi.

A+A-

Beşiktaş ile Vagner Love arasında gerginlik büyüyor. İstanbul'da çalışmalarına devam eden Brezilyalı'nın avukatı Diego Souza, futbolcunun alacakları için dün siyah-beyazlıları FIFA ile tehdit edip, "Beşiktaş 5 aydır Love'a ödeme yapmadı. Bu durum sürerse sözleşmesinin feshi için FIFA'ya başvuracağız. Bu sefer Türkler sadece Love'ın geçmişteki parasını değil, 18 ay kalan sözleşmesinden hak edişini de ödemek zorunda kalacak" iddiasında bulundu.

BEŞİKTAŞ'TA TUTMADI
Bu sözlere cevap ise bizzat Başkan Fikret Orman'dan geldi. Isparta'ya dernek açılışına giden Orman, "Vagner Love'ın alacağı var. FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Herkes biner uçağa. FIFA'nın merkezi İsviçre'de. Giderler, gelirler. Ama kimse bizi akılsız sanmasın. Ben geldiğimde 20'ye yakın dava vardı. Son 7 senede hiç duydunuz mu Beşiktaş'ın davasını" dedi ve şöyle devam etti:

"Love kaliteli bir oyuncu ama Beşiktaş'ta tutmadı. O da biz de mutsuzuz. İyi bir kulüp bulursa gider, yoksa kalır. Biz ona bonservis ödedik. Bu gerçekle birlikte şartlar uygun olursa gidecek." (Sabah)

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.