PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uslu: Biz Memur-Sen olarak Adana’daydık... Ya siz?
Uslu: Biz Memur-Sen olarak Adana’daydık... Ya siz?

Uslu: Biz Memur-Sen olarak Adana’daydık... Ya siz?

BEM-BİR-SEN Genel başkanı Levent Uslu Bağımsız Milletvekili İsmail Koncuk tarafından yapılan ''Sendikalar sözleşmeliler konusunda çok zayıf kalıyor maalesef. Gerekli tepkiler oluşturulmuyor, derin bir sessizlik var adeta.'' sözlerine 'sendikal alanda vesayet, siyasi kulvarda esaret konumlu özne olduğunu unut(tur)mak için sosyal medyada klavyeli hamaset denemesi yapıyor.' ifadeleriyle tepki gösterdi.

A+A-

USLU açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

SN.İ.Koncuk Milletvekili olduğunuz Adana'da 468 sözleşmeli personel Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hemşehrileriniz işine son verildiğinde sesi kısık sözü bitik numarası yapan eski sendikacı/sendikacı eskisi bir siyasi kimlik “emekçi dostu" rolünde çok sırıtıyor?!

sendikal alanda vesayet, siyasi kulvarda esaret konumlu özne olduğunu unut(tur)mak için sosyal medyada klavyeli hamaset denemesi yapıyor... Memur-Sen'in sesini duyacak kulak, sözünü anlayacak idrak herkeste bulunmuyor.. Biz Memur-Sen olarak Adana’daydık... Ya siz???

Adana’da 468 sözleşmeli personelin işten atılmasının seyircisi  şimdi kalkmış sahnede yer, senaryoda rol arıyor!? Sözleşmelilere kadro şovunda Memur-Sen'e zarar verme peşinde terliyor boncuk boncuk işinize bakın diyeceğim bakacağınız ve yapacağınız bir iş yok!? Memur-Sen'i takip edin diyeceğim havsalanız yetmez?! Bize destek verin diyeceğim gücünüz yetmez..!  sorarım size!! Biz Adana’da, İzmit’te, Odunpazarın’da, Batman’da... Sözleşmelilerin hakkı için Eylem yaparken siz neredeydiniz???

Sendikadan istifa! Konfederasyondan istifa! Partiden istifa! Hep istifa ediyorsun!? Bir kez istifade edilsin sizden! Şimdi bir(şey) bil(mey)en modunda tespit ve davet cümlesi kuruyorsun?! 01 468 4688 ne anlarsın? Susarsın  İstifaya alıştın İtirafa da alışmalısın!

Biz Adana’da eylemde iken neredeydiniz? diye sormuştum sn.İsmail Koncak'’a ... Arkadaşlar bulmuşlar! 468 Sözleşmeli Personeli 1000’lerce işçiyi işten atan! Adana Büyükşehir Belediye Başkanına başarılar dilemekteymiş!!?? Başka sorum yok...

 

Kaynak: Sendika Bülteni

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.