PİYASALAR

  • BIST 1009431.86-0.97%
  • ALTIN2495.2740.45%
  • DOLAR32.5960.13%
  • EURO34.7810.04%
  • STERLİN40.624-0.02%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Uluyaylalılar birlik beraberlik gecesinde buluştu
Uluyaylalılar birlik beraberlik gecesinde buluştu

Uluyaylalılar birlik beraberlik gecesinde buluştu

Karabük Uluyayla Akkışla köyü derneği tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Dernek üyeleri AK Parti teşkilatından önemli isimlerle İstanbul Maltepe’de bir araya geldi. Gecede hafta sonu İstanbul’da gerçekleşecek seçimlerle ilgili konuşmalar yapılırken köyün ihtiyaçlarına da dikkat çekildi.

A+A-

Düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mehmet Ali Şahin, AK parti Dış ilişkiler Başkan yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük AK Parti il başkanı İsmail Altınöz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Sancaktepe Eğitim araştırma hastanesi Başhekimi Nurettin Yiyit, İlçe başkanları, Muhtarlar, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Program protokol üyelerinin mehter marşı ile karşılanmasının ardından açılış konuşmaları ile devam etti. Geceyi düzenleyen Akkışla köyü derneği başkanı Durmuş Eren köyünün birtakım eksiklerini Mehmet Ali Şahin’le paylaşırken gerekenlerinin yapılacağının sözünü aldı. Mehter takımının gösterilerinin ve şarkı dinletisinden sonra yoğun kalabalık AK Parti teşkilatı ile birlikte kısa süreli sohbet ettiler ve program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.