PİYASALAR

  • BIST 1009546.080.23%
  • ALTIN2493.4070.38%
  • DOLAR32.60.14%
  • EURO34.8560.26%
  • STERLİN40.6590.05%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ulaştırma Memur-Sen, Ulaştırma Hizmet Kolundaki Derneklerle Çalıştay Düzenledi
Ulaştırma Memur-Sen, Ulaştırma Hizmet Kolundaki Derneklerle Çalıştay Düzenledi

Ulaştırma Memur-Sen, Ulaştırma Hizmet Kolundaki Derneklerle Çalıştay Düzenledi

Ulaştırma Memur-Sen, Ulaştırma Hizmet Kolunda faaliyet gösteren derneklerin katılımıyla Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkezinde bir Çalıştay düzenledi.

A+A-

Genel Başkan Kenan Çalışkan Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları, Mehmet Yıldırım, Murat Olgun, İbrahim Uslu ve Tümer Gümüş ile 20 Dernek Başkanı, Temsilcisi ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Toplu Sözleşme öncesi Ulaştırma Hizmet Kolu çalışanlarının talep ve önerileri değerlendirildi.

Ulaştırma Memur-Sen, 2022-2023 dönemi için Ağustos ayında yapılacak olan Toplu Sözleşme görüşmeleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Covid Pandemisine rağmen birçok ildeki Ulaştırma Hizmet kolu işyerlerini ve çalışanları bizzat ziyaret ederek ve online toplantılar düzenleyerek Toplu Sözleşme çalışmalarına başlayan Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkez yönetimi, 11 Haziran 2021 Cuma günü, Ulaştırma Hizmet Kolundaki Derneklerin katılımıyla, Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkezinde bir Çalıştay düzenledi.

Bu yıl Ağustos ayında yapılacak olan Toplu sözleşmeye götürülecek konuların belirlenmesi öncesi son olarak, Ulaştırma Hizmet kolunda faaliyet gösteren dernekleri bir araya getiren Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkezi, Dernekler nezdinde talep ve önerileri görüştü.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, toplantıda, Ulaştırma Hizmet Kolu çalışanlarının sorunlarının çözümleri ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusundaki tüm çalışmalarda Hizmet kolu derneklerinin görüşlerinden de faydalandıklarını ve istişareyi önemsediklerini belirterek, Çalıştaya katılan Derneklerin Başkan ve Temsilcilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Toplantıda söz alan Dernek Başkanları ve Temsilcileri, Ulaştırma Memur-Sen’in düzenlediği istişare toplantılarını önemsediklerini ve teşekkür ettiklerini belirttiler. Dernek Başkanları, Ulaştırma Memur-Sen öncülüğünde, bu yıl yapılacak toplu sözleşmede, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ulaştırma Hizmet Kolu çalışanlarının birçok sorunun çözüleceğine ve kazanımların alınacağına inançlarının tam olduğunu ve toplu sözleşme süreci ile ilgili her konuda Ulaştırma Memur-Sen yönetiminin yanında olduklarını belirttiler.

Dernek Başkanları toplantının sonunda, üyelerinin taleplerini oluşturan dosyaları Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan’a takdim ettiler.

Dernek Başkanları ayrıca, Ulaştırma Memur-Sen’in TCDD’deki yapılandırma çalışmaları hususundaki tutarlı ve kararlı duruşu sebebiyle çalışanlar ve üyeleri adına teşekkür ettiklerini de belirttiler.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkezi, Toplu Sözleşme hazırlık çalışmaları kapsamında önümüzdeki hafta Ankara’da Şube Başkanlarıyla iki günlük bir çalıştay düzenleyecek.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Ulaştırma Memur-Sen’in toplu sözleşme talepleri, diğer hizmet kolu sendikalarının talepleri ile birlikte Temmuz ayında Memur-Sen tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

Ulaştırma Memur-Sen’in Toplu Sözleşme Çalıştayına katılan dernekler;

DEGÜVDER Demiryollarında Çalışan Güvenlik Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

DEKAD Demiryolu Katarcılar Derneği

Demiryolu Trafik Kontrolörleri Derneği,

DEMMAGAD Tren Teşkil Memurları Derneği

DEMÜHDER Demiryolu Mühendisleri Derneği,

DETEVAD Demiryolu Teknik Vagoncular Derneği,

DEMARD Demiryolu Makinistler Derneği

HİSDER Demiryolu Hareket Memurları ve İstasyon Şefleri Derneği

ENKAMUDER Engelli Kamu Çalışanlar Derneği

HAVATED Havacılık Teknik Elemanları Derneği

HAVA-ULAŞ-DER Havalimanları Ulaştırma Çalışanları Derneği,

HAVELTED Havacılık Elektriği Teknik Elemanları Derneği

LOÇA-DER TCDD Taşımacılık A.Ş. Lojistik Çalışanları Derneği,

RESTDER Raylı Sistemler Teknolojisi Mezunları Derneği

SİHAGUVDER Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği

SİHAMED Sivil Havacılık Mekaniği Teknik Elemanları Derneği

TAESA Türkiye Hava Trafik Emniyeti Elektronik Derneği,

TATCA Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği

TÜRKİYE ARFF Hava Kurtarma ve Yangın Görevlileri Derneği,

YOLDER Demiryolu Bakım Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.