PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Turuncu Dergisi, Devrekani TOBB MYO’nda Gençlerle Buluşuyor.
Turuncu Dergisi, Devrekani TOBB MYO’nda  Gençlerle Buluşuyor.

Turuncu Dergisi, Devrekani TOBB MYO’nda Gençlerle Buluşuyor.

Turuncu Medya Grubu, Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksek Okulu’nda “Dünden Sonra Yarından Önce” başlıklı panel ile Devrekanili Gençlerle buluşuyor.

A+A-

Turuncu Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Zahide Ceylan, Yazı İşleri Müdürü Ümmügülsüm Tat ve Psikolog Yazar Şeyda Betül Kılıç’ın konuşmacı olarak katılacağı panelde,konuşmacılar gençlerin gelecek kaygısı “BUGÜN” üzerinden konuşacak.

 

Kastamonu Üniversitesi Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda 18 Aralık 2019 Perşembe günü saat :14.00 ‘da düzenlenecek panelde, Turuncu Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Zahide Ceylan ( Bitmeyen Gençlik-Sınırsız yaş ile sınırları aşma) , Yazı İşleri Müdürü Ümmügülsüm Tat ( Gençlerin Gelecek Kaygısı-Bugüne Odaklanma) ve Psikolog Yazar Şeyda Betül Kılıç ( İnsanın üç boyutu-Dün-Bugün ve Yarın) konuları ile gençlere sunumda bulunacak.Panelin ardından, “Turuncu İle Okuyoruz” sloganıyla yürütülen kampanya bünyesinde okul kütüphanesine kitap bağışında bulunulacak.

 

Turuncu Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Zahide Ceylan ,” Turuncu Dergisi olarak herkesin kitap okuma hakkına sahip olması gerektiğini savunuyoruz. Bu düşünce ile yola çıkarak daha önce Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesine bir kütüphane kurduk ve herkesin yararlanmasını sağladık. “Turuncu İle Okuyoruz” sloganıyla okumaya ve öğrenmeye ihtiyacı olan herkesin yanındayız. Okuyarak öğrenme sırası şimdi Devrakani’de. Kastamonu Üniversitesi Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksek Okulu’na kitap bağışı yaparak kütüphanesini zenginleştirmek ve geleceğimizi bilinçli gençlere emanet etmek istiyoruz.”dedi.

 

 

 

poster2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.