PİYASALAR

  • BIST 1009583.53-0.99%
  • ALTIN2475.915-0.32%
  • DOLAR32.4440.11%
  • EURO34.477-0.13%
  • STERLİN40.395-0.28%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Türk Diyanet Vakıf – Sen ve Diyanet İşleri'nden Kur’an Çağrısı
Türk Diyanet Vakıf – Sen ve Diyanet İşleri'nden Kur’an Çağrısı

Türk Diyanet Vakıf – Sen ve Diyanet İşleri'nden Kur’an Çağrısı

Türk Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlatmış olduğu “Haydi Türkiye Evden Kur’an Öğrenmeye” programına destek çağrısında bulundu.

A+A-

Türk Diyanet Vakıf - Sen Genel Başkanı Nuri ÜNAL, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattığı “Haydi Türkiye Evden Kur’an Öğrenmeye” programı ile ilgili destek çağrısında bulundu.

Ünal yaptığı açıklamalarda şunlara değindi;

Kovid-19 salgını nedeniyle, Kur'an kurslarımız eğitime ara vermişti. Diyanet İşleri Başkanlığı, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim’i evden öğrenmek isteyen vatandaşlarımıza yönelik Kur'an eğitimleri başlatmıştır.

“Haydi Türkiye Evden Kur'an Öğrenmeye" sloganı ile başlatılan çalışmada Kur'an-ı Kerim okumayı bilmeyen vatandaşlarımıza, iki aylık bir sürede Kur'an-ı Kerim'i öğrenebilme imkanı sunuluyor.

Programın 1. Grubu 28.12.2020 tarihinde başlamıştır. 2. Grubu son kayıt tarihi 17 Ocak 2021’dir. Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek için bu salgın dönemi fırsata dönüştürülebilir.

Programa 14 yaş üstü tüm vatandaşlarımız https://dibbys.diyanet.gov.tr/ehys/OgrenciKursBasvuru.aspx  adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

İşitme ve görme engelli vatandaşlarımız da programa müracaat edebileceklerdir.

Bizlerde Türk Diyanet Vakıf – Sen olarak başlatılan bu programa tüm vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz. Değerlerimizi yaşatmanın ve evlatlarımıza aktarabilmenin sevincini hep birlikte yaşayalım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.