PİYASALAR

  • BIST 1009467.05-0.6%
  • ALTIN2495.930.48%
  • DOLAR32.5950.13%
  • EURO34.8020.1%
  • STERLİN40.6530.04%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Trump'tan Venezuela'ya seyahat uyarısı
Trump'tan Venezuela'ya seyahat uyarısı

Trump'tan Venezuela'ya seyahat uyarısı

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan, ABD vatandaşlarını Venezuela'ya seyahat etmemeleri yönünde uyardı.

A+A-

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya sitesi Twitter'dan paylaştığı mesajında, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun açıklamalarına değinerek, ABD vatandaşlarını Venezuela'ya seyahat etmemeleri için uyardı.
Trump mesajında, "Maduro, ABD yaptırımları ve petrol gelirlerinin kesilmesinin ardından muhalefetle müzakere etmeye niyetli. Guaido, Venezuela Yüksek Mahkemesi tarafından hedef alınıyor. Bugün kitlesel gösteriler bekleniyor. ABD vatandaşları bir sonraki duyuruya kadar Venezuela'ya seyahat etmesin" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-020.png
"Trump öldürülmem için talimat verdi"

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Rus Ria haber ajansına verdiği röportajda, “Birincisi, benim kaderim Tanrı'nın elindedir. Ben Hristiyan'ım. Tanrı'nın korumasına inanıyorum. Venezuela halkı beni her zaman koruyor. Bizim iyi bir istihbarat servisimiz var fakat kuşkusuz (ABD Başkanı) Donald Trump benim öldürülmem için talimat verdi. Kolombiya hükümetine, Kolombiya mafyasına beni öldürmelerini söyledi. Eğer bana bir şey olursa Donald Trump ve Kolombiya Devlet Başkanı İvan Duque sorumludur” açıklamasını yapmıştı.
Maduro ayrıca, "Venezuela’nın yararına konuşmak için, onun geleceği ve barış için muhalefet ile müzakere masasına oturmaya hazırım" demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.