PİYASALAR

  • BIST 1009067.62.96%
  • ALTIN2293.6980.79%
  • DOLAR32.310.18%
  • EURO35.1280.08%
  • STERLİN41.0730.61%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor'da yeni hoca yolda!
Trabzonspor'da yeni hoca yolda!

Trabzonspor'da yeni hoca yolda!

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, yeni teknik direktörün Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Salı günü yapacağı basın toplantısında açıklanacağını bildirdi.

A+A-

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, medyada yer alan Trabzonspor'un yeni teknik direktörü haberleri için, "Tamer Tuna ile net bir anlaşmaya varmadık. Biz kulüp içinden, takımda görev almış, şehri ve takımı bilen bir teknik direktörle çalışmak istiyoruz. Tamer Tuna da bu kriterlere uymakta ancak net bir anlaşma söz konusu değil. Başkan Ağaoğlu'nun Salı günü yapacağı basın toplantısında Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli olabilir" açıklamasını yaptı.

"TAMER TUNA BİZE ILIMLI YAKLAŞTI"

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer ise teknik direktör açıklamasının sürekli ertelenmesini yeni gelişmelere bağladı. Özkan Sümer, yeni teknik direktör konusunda, "Tamer Tuna ile görüştük. Bize ılımlı yaklaştı. Ancak ortada bitmiş ve net bir durum yok. Pazartesi günü yönetim kurulu ile konuyu netleştirilerek Salı günü Ahmet Ağaoğlu'nun yapacağı basın toplantısında bu ismi açıklayabiliriz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.