PİYASALAR

  • BIST 1009036.182.61%
  • ALTIN2297.7730.96%
  • DOLAR32.3260.23%
  • EURO35.068-0.11%
  • STERLİN40.9690.32%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor Malatyaspor'a acımadı!
Trabzonspor Malatyaspor'a acımadı!

Trabzonspor Malatyaspor'a acımadı!

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 yendi.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen ve evinde 4 maç sonra kazanan bordo-mavili ekip, bu sonucun ardından 42 puana yükseldi. Son 2 maçından da mağlubiyetle ayrılan Yeni Malatyaspor ise 34 puanda kaldı.

Mücadelenin 22. dakikasında, ceza sahasının içerisinde topla buluşan Olcay Şahan, Matheus Doria'nın arkadan yaptığı müdahale ile yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Trabzonspor lehine beyaz noktayı işaret etti.

Penaltı vuruşunu gole çeviren Burak Yılmaz takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Yıldız futbolcu bu sezonki 20. golüne imza attı.

36. dakikada Evkur Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib'in attığı golle skoru 1-1'e getirdi: Aytaç Kara'nın pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Khalid Boutaib'in çektiği şut Uğur Demirok'tan da sekip kaleci Onur Kıvrak'ın sağından ağlarla buluştu.

Mücadelenin ilk 45 dakikası 1-1 eşitlikle tamamlandı.

64. dakikada Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın attığı golle 2-1 öne geçti: Burak Yılmaz'ın pasında, ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bomboş pozisyonda topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın gelişine yerden çektiği şut ağlarla buluştu.

Bu golden 2 dakika sonra Trabzonspor yine Yusuf Yazıcı'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı: Dame N'Doye'un müthiş ara pası ile ceza sahasının hemen içerisinde topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın çektiği şut kaleci Ertaç Özbir'in müdahalesine rağmen filelere gitti.

Genç yıldız Yusuf Yazıcı, bu sezon Burak Yılmaz'dan sonra Trabzonspor formasıyla bir maçta iki gol atan ikinci oyuncu oldu. Ligde 25 maça forma şansı bulan genç yıldız, toplam 9 gole katkıda bulundu. (5 gol 4 asist)

Maçın 87. dakikasında son sözü Onazi söyledi ve Trabzonspor sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.