PİYASALAR

  • BIST 1009129.90.55%
  • ALTIN2324.3830.76%
  • DOLAR32.3680.1%
  • EURO34.948-0.35%
  • STERLİN40.934-0.36%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Terör derneği DİAYDER'i seçti
Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Terör derneği DİAYDER'i seçti

Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Terör derneği DİAYDER'i seçti

CNN Türk'te "Neler Oluyor" programına konuk olan İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı İmamoğlu için "Tercihini DİAYDER'den yana yapmış. DİAYDER''in terör destekli olduğunu sağır sultan bile biliyor" dedi.

A+A-

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, CNN Türk'te "Neler Oluyor" programına konuk oldu.

İşte Tevfik Göksu'nun açıklamalarından satır başları:

İBB'DEKİ TERÖR İLTİSAKLI ÇALIŞANLAR

İBB şöyle bir savunma yaptı "Biz adliyeden adli sicil kaydı aldık". Bir insan hakkında bütün yargı süreçleri bitmiş ve sicile işlemiş bir suç varsa oraya işlenir. Devam eden davalar yer almaz. Oysa 3 tane yöntem var, bir tanesi bu. İkincisi güvenlik soruşturması, üçüncüsü ise arşiv taramasıdır. Biz emniyete yazı yazıyoruz ve o kişinin bilgilerini istiyoruz. İBB tarama yapıp da alıp almamaya karar veriyorsa başka. Bu bilgilerden sonra İBB bunları alıp işe başlattıysa o tam bir facia. 

"İMAMOĞLU TERCİHİNİ DİAYDER'DEN YAPTI"

İBB burada irade ortaya koyuyor, İBB Başkanı göreve geldiğinde nasıl açıklamalar yapıyordu? İstanbul'un kaynakları derneklere, vakıflara gitmeyecek demişti. Hangi vakıfla kavgaya girdi. T3 vakfı neydi, öğrencilerin maket uçak yaptığı bir vakıftı. Aklın ve beynin koordinasyonunu yapan, Türkiye'nin hem yerel hem de milli değerlerini taşıyan T3 Vakfı'nı bırakıp tercihini DİAYDER'den yana yapmış. DİAYDER''in terör destekli olduğunu sağır sultan bile biliyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.