PİYASALAR

  • BIST 1008736.270.21%
  • ALTIN2236.233-0.36%
  • DOLAR32.3360.08%
  • EURO35.104-0.29%
  • STERLİN41.062-0.21%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Tatvan Belediyesi "Kimse Üşümesin" projesini hayata geçirdi
Tatvan Belediyesi "Kimse Üşümesin" projesini hayata geçirdi

Tatvan Belediyesi "Kimse Üşümesin" projesini hayata geçirdi

Bitlis Tatvan belediyesi tarafından örnek bir proje daha hayata geçirildi.

A+A-

Bitlis Tatvan belediyesi örnek bir projeye daha imza attı. Daha önce çok sayıda örnek projesiyle  gündeme gelen belediye bu defa Kimse Üşümesin projesiyle gündeme geldi.

Tatvan Belediye başkanı Mehmet Emin Geylanı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kimse üşümesin..

Siz 153 numaralı hattımızı arayın, biz ilgilenelim.

Kimsesizleri görmezden gelmeyelim. Unutmayın bu vebal hepimizin boynunadır.

Bitlisin önemli isimlerinden  Orta Doğu uzmanı yorumcu Cahit Tuz ise sosyal medya hesabı üzerinden  Tatvan Belediyesinin örnek davranışını tebrik etti.

tatvan.jpg

Tatvan Belediyesi tarafından daha önce  yetim ve maddi durumu elverişli olmayan öğrenciler için "Ücretsiz Berber Salonu" açılmıştı.

TATVAN Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

Tatvan Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında yetim ve maddi durumu elverişli olmayan öğrenciler için Tavan Belediyesi Eski Hizmet Binası’nda berber salonu açılarak tıraş hizmeti verilmeye başlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülecek berber hizmetinde belirlenen liste doğrultusunda saç tıraşı ücretsiz olarak verilecek. 

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "Daha önce yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için evlerde berber hizmeti veriyorduk. Bu hizmetimizi genişleterek eski hizmet binamızda bir odayı berber salonuna çevirdik. Burada yetim ve dar gelirli öğrencilerimize berber hizmeti sağlanacak. Tabi bu hizmeti yaparken de Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ile koordineli çalışacağız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte berber hizmeti verilecek öğrencilerimizi belirleyip rutin bir şekilde tıraş olabilecekler’ dedi.

‘Sosyal Belediyecilikte Örnek Bir Belediye Olacağız’

Bu hizmeti vermekle sosyal belediyeciliği geniş alanlara yaymayı amaçladıklarını aktaran Geylani, "Vatandaşlara hem devletin sıcak yüzü olduklarını hem de gönüllere dokunduklarını dile getirdi. Belediye olarak insan odaklı hizmet üretmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Geylani, " Biz özellikle berber hizmeti konusunda bu insanlarımıza yardımcı olmak istedik ve projeyi başlattık. Tatvan Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçirmeye başlıyoruz. Gözlemlerimiz sonucu bu kapsamda yürütülecek bir çalışmaya ihtiyaç olduğunu tespit ettik ve bu doğrultuda hizmet vermeye başladık "  dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.