PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Taksim'e çıkan yollar kapatıldı
Taksim'e çıkan yollar kapatıldı

Taksim'e çıkan yollar kapatıldı

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde resmi kutlamalar Maltepe Miting Alanı’nda yapılacak, ancak Taksim Meydanı’na çıkmak isteyecekler olması ihtimali üzerine polis sabah erken saatlerden itibaren bölgeyi abluka altına aldı. Taksim’e çıkan tüm yollar kapatıldı.

A+A-

Taksim’e çıkan tüm yollar kapatıldıTaksim’e çıkan tüm yollar kapatıldıTaksim’e çıkan tüm yollar kapatıldıTaksim’e çıkan tüm yollar kapatıldı.

Dikkat Taksime çıkan yollar kapatıldıİstanbul Emniyet Müdürlüğü, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kapsamında saat 04.00’ten etkinlik bitimine kadar Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Sıraselviler Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapattı.

Unkapanı Köprüsü’nden ve Perşembe Pazarı’ndan gelen akım, Kasımpaşa ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Kasımpaşa’dan gelen akım, tuz ambarı ışıklardan Hasköy ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Dolapdere’den gelen akım, Divan Kavşağından tünel üzerinden Şişli istikametine veya stat üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendirilecek.

Dolmabahçe Gazhane Caddesi'nden gelen akım, Gümüşsuyu’na verilmeden Beşiktaş ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Şişhane’den gelen akım, Kasımpaşa ve Unkapanı Köprü istikametine yönlendirilecek. Şişli’den gelen akım, Yedikuyular Caddesine ve tünel Taksim tünel üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendiriliyor.

Defterdar Yokuşu’ndan Taksim’e çıkan yol kapatılarak, Firuzağa meydan akım Akarsu yokuşu ve Taktaki yokuşu istikametine verilecek. Mebusan Yokuşu Caddesi çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesişim noktasından kapatılarak, akım Karaköy istikametine veriliyor.

 

 

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.