PİYASALAR

  • BIST 1009645.020%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? | İşte Survivor'un 50. bölümünde yaşananlar...
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? | İşte Survivor'un 50. bölümünde yaşananlar...

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? | İşte Survivor'un 50. bölümünde yaşananlar...

Survivor ödül oyunu mücadelesi nefes kesen mücadelelerle ekranlara geldi. Survivor’da bu hafta Tony yarışmaya veda etmişti. Türkiye ve Yunanistan takımları arasında süren kıyasıya mücadele Survivor adasında devam ediyor. İşte, 17 Nisan Survivor son bölümde yaşananlar.

A+A-

Türkiye - Yunanistan konsepti ile ekranlara gelen Survivor 2019'da finale doğru kıyasıya mücadele artarken, yarışmacılar 50. bölümde yaşam evine gidebilmek için yarıştı. Birleşme partisine kısa zaman kala oynanan ödül oyununda siyah ve beyaz takım ayrı ayrı yarıştı. Gecenin sonunda bir takım ödülü almaya hak kazandı. İşte Survivor'un 17 Nisan 2019 tarihli 50. bölümünde yaşananlar.

 

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? | İşte Survivor'un 50. bölümünde yaşananlar ile ilgili görsel sonucuYAŞAM EVİNE KİM GİTTİ?

Survivor Türkiye - Yunanistan'ın 17 Nisan tarihli 50. bölümünde yarışmacılar yaşam evi ödülü için rakiplerine karşı parkurda ter döktü. survivor'da birleşme partisine az zaman kala oynanan yaşam evi ödül oyunu yarışmacılar için büyük önem taşıyor. Survivor yarışmacıları ödül oyununda siyah ve beyaz takım olarak ayrı ayrı yarıştı. Survivor'un 50. bölümünde ödül oyununu 10'a 4 siyah takım kazandı. yarışmacılar ödül sonrası büyük moral depoladı.

SEDA ÇİLEDEN ÇIKTI

Survivor'da yarışmacılar yaşam evi ödülü için mücade etti. Ödül oyunu sonrası Elpia ve Sude ile karşı karşıya gelen Ria ve Büşra'nın sayı kaybetmesi üzerine Seda adeta çileden çıktı. Seda, oyun mekanizmasını düzeltmeyen takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

SURVİVOR'DANKİM ELENMİŞTİ?

 Survivor Türkiye-Yunanistan'da bu hafta eleme adayları Tony ve Kyriakos olarak belirlenmişti. İzleyicilerin verdiği kararla Survivor 2019'da bu hafta elenen isim Tony oldu. Tony, arkadaşlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşadı.

Ä°lgili resim

SURVİVOR’DA BU HAFTA

SEMBOL OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Survivor 49. bölümde sembol oyunu oynandı. Sembol oyununu Hikmet ve Büşra kazandı. 

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Çıtır tavuk ve kola ödülü için karşı karşıya gelen siyah ve beyaz takım arasında galip gelen taraf siyah takım oldu.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? | İşte Survivor'un 50. bölümünde yaşananlar ile ilgili görsel sonucu

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Birleşme öncesi yapılan son elemede dokunulmazlık yarışını kazanan taraf siyah takım olmuştu. Tony ve Kyriakos ise eleme potasındaydı. Yarışmaya veda eden isim Tony oldu.

TONY KİMDİR?

Tony Stavratis 34 yaşında ve Salamina adasından geliyor. Eski bir dövüş sanatları atleti ve şu an Yunanlı VİP kişiliklere cankurtaranlık yapıyor. Şu ana kadar yaptığı en zor iş Somali’de gemilerde donanma denizciliği yapması.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.