PİYASALAR

  • BIST 1009562.710.34%
  • ALTIN2489.5140.72%
  • DOLAR32.5330.29%
  • EURO34.8670.44%
  • STERLİN40.6620.24%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Spor spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti
Spor spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti

Spor spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti

Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer 32 yaşında yaşamını yitirdi.

A+A-

Yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi gören spor spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti.

Kemer ailesi acı haberi sosyal medya üzerinden verdi.

"Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik."

İkinci kez kansere yakalandığını açıklamıştı

Hastalık süreci hakkında sosyal medyasından bilgi veren Dilay Kemer, "Herkese merhaba, hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018'e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm...Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah'ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum" ifadelerine yer vermişti.  

Dilay Kemer kimdir?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı. İki yıl bloğu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Fenerbahçe TV'de hem ana haberi, hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

Fenerbahçe'den baş sağlığı mesajı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Dilay Kemer için baş sağlığı mesajı paylaştı.

"Fenerbahçe Televizyonu'nun gülen yüzü, çok sevdiğimiz mesai arkadaşımız Dilay Kemer’i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. O her zaman kalbimizde olacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Dilay."

İletişim Başkanı Altun'dan taziye mesajı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dilay Kemer'in vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından, "Güler yüzü ve enerjisiyle spor ekranlarını renklendiren Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer’i genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dilay Kemer’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiamıza baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" mesajını paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.