PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şenol Güneş neredeyse istifa ediyordu
Şenol Güneş neredeyse istifa ediyordu

Şenol Güneş neredeyse istifa ediyordu

Konyaspor maçında istifaya çağrılmasına çok sinirlenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, ayrılmak istedi ancak Başkan Fikret Orman ve yöneticiler devreye girdi ve Güneş geri adım attı.

A+A-

Beşiktaş'ta gerilimli günler sezon sonuna kadar yaşanacağa benziyor. Şenol Güneş, kazanılan Atiker Konyaspor maçı sonrası istifanın eşiğinden döndü. 

Alınan kötü sonuçlarda ve Avrupa'dan erken elenmede bile Şenol Güneş'e sahip çıkan ve suçu yönetime atan taraftarlar, Atiker Konyaspor maçında tecrübeli teknik adama tepki gösterdi. Hocanın sezon sonunda Millî Takım'a gideceğinin kesinleşmesi sebebiyle yapılan tepkiler maç öncesinde başladı, bitiminde doruğa ulaştı. Karşılaşma öncesinde Guti için tezahüratlar yapan Siyah-beyazlı taraftarlar, bitiş düdüğünden sonra ise Şenol Güneş'i istifaya çağırdı. Beşiktaş'ta 4. sezonunu yaşayan ve çok büyük başarılara imza atan tecrübeli teknik adam istifa çağrısına kulak verdi. Maçın bitiminde bütün oyuncuları sahanın ortasına toplayıp tribünleri alkışlattı, statta yuhalama sesleri daha da artınca veda edercesine taraftarlara el salladı.

İstifadan döndü

Şenol Güneş soyunma odasına girmeden önce Başkan Fikret Orman ve yönetici Ahmet Ürkmezgil'le ayak üstü bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adam artık devam etmek istemediğini ve istifa edeceğini söyledi. Ancak Orman ve Ürkmezgil'in iknaları neticesinde tecrübeli teknik adam göreve devam etme kararı aldı. 

Bunun üzerine Başkan Fikret Orman soyunma odasına girdi ve bütün futbolculara Güneş'in arkasında olduklarını söyledi. Takımın son ana kadar gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür eden Başkan Orman "Hocamıza güveniyoruz. Liderle aradaki puan farkına bakılmadan yarışa devam edeceğiz. Futbolda her şey mümkün. Biz bütün maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmeliyiz. Bu konuda hem Hoca'mıza hem de size inanıyoruz" sözlerini kullandı.

 

Türkiye

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.