PİYASALAR

  • BIST 1009548.09-1.36%
  • ALTIN2499.5160.63%
  • DOLAR32.4910.28%
  • EURO34.5740.17%
  • STERLİN40.44-0.08%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sanatçı Arif Nazım: Ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine ihtiyacı var
Sanatçı Arif Nazım: Ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine ihtiyacı var

Sanatçı Arif Nazım: Ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine ihtiyacı var

Sanatçı Arif Nazım “Tayyip Erdoğan sevgisi ayrı bir şey “ Onu çok seviyorum” demek işi çözmüyor. Aslolan ülkemizin şu anda O’nun liderliğine ihtiyaç duyduğu gerçeğini anlamak ve anlatmaktır. Ben hadiseye bu açıdan bıkıyor ve öyle yorumluyorum.” Diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında neler düşündüğünü aktardı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Ayağa kalk İstanbul” ve “Biz senin memleket gibi duruşuna evet diyeceğiz”  eserlerini hazırlayan Sanatçı Arif Nazım, yine çok ses getirecek bir eser çıkardı.
Yenikapı Haber’den N.Asuman Özer’e konuşan şair Arif Nazım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini ve onun için çıkardığı “ Memleket Adam” adlı eseri hakkında bilgiler verdi.


1-) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN HAZIRLADIĞINIZ ESERLERDEN BAHSEDER MİSİNİZ?


Daha önce sayın Cumhurbaşkanımız için şiir formatında iki eser hazırlamıştık. “Ayağa kalk İstanbul” ve “Biz senin memleket gibi duruşuna evet diyeceğiz” adlı çalışmalardı bunlar. Şimdi ise yine sayın Cumhurbaşkanımız için hazırladığımız “ Memleket Adam” isimli çalışmamız var. Öncekiler gibi çok beğenileceğini ümit ediyorum.


2-) “CUMHUR İTTİFAKI” HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?


 İnancım odur ki, ülkemizin şu anda hem “cumhur ittifakı”na hem de sayın Tayip Erdoğan’ın liderliğine ihtiyacı var. Bizim bu çalışmalarımız bu konuya dikkat çekmek istememizden dolayıdır. Böyle inandık,inanmaya da devam edeceğiz.



3-) CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

 Tayyip Erdoğan sevgisi ayrı bir şey “ Onu çok seviyorum” demek işi çözmüyor. Aslolan ülkemizin şu anda O’nun liderliğine ihtiyaç duyduğu gerçeğini anlamak ve anlatmaktır. Ben hidiseye bu açıdan bıkıyor ve öyle yorumluyorum. Bir bakıma kendi çağında sorumluluk almak ve görev bilinci ile hareket etmek de diyebiliriz buna.  Yaptığımız bütün eserler ve son eserimiz “Memleket Adam” isimli çalışmamızda bu amaç doğrultusunda hazırlanmıştır. Son olarak bu eserlerin hazırlanmasında madde,manevi hiçbir desteği esirgemeyen dostlarım Serdar Ekşi ve Avukat Abdullah Pehlivan’a da sizin vasıtanızla teşekkürlerimi iletmek isterim.


Sevgiyle kalın

 

N. Asuman Özer / Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.