PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen'den flaş Bursaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi
Rıdvan Dilmen'den flaş Bursaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi

Rıdvan Dilmen'den flaş Bursaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak "Bursaspor'un golünden önce Valbuena'ya faul var." dedi.

A+A-

Bursaspor-Fenerbahçe maçını değerlendiren Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen,  "Bursaspor'un golünden önce Valbuena'ya faul var." dedi.

Fenerbahçe,Süper Ligin 18. haftasında Bursaspor'a konuk oldu. 1-1 beraberlik ile biten maçta Fenerbahçe,son dakika golü ile adeta yıkıldı. Maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, "Adil bir sonuç oldu. İlk yarıda iyi bir Fenerbahçe. İkinci yarıda baskılı bir Bursaspor vardı. 90+6'da Bursaspor altı pastan golü kaçırdı üstelik. Kulübelerin ne kadar önemli olduğunu bu maçta gördük. İkinci yarıda Yusuf Erdoğan ve Lima hamleleri dışında sonrasında Sakho'nun oyuna girmesiyle Bursaspor rakip yarı alana oyunu yıktı." diye konuştu. 

Rıdvan Dilmen, Ayew!in sol açık olarak oynamasını eleştirerek, Ali Koç ve Ersun Yanal, Ayew'in bonservisini almak istiyorsa, bir kez daha düşünmeli. Ayew sol açık falan oynamaz. Darbe yersiniz oradan. Fenerbahçe muhtemelen 2 oyuncu alacak." ifadesini kullandı. 

Bursaspor'un golünden önce Fenerbahçeli Valbuena'ya faul yapıldığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Çok tartışmalı bir VAR pozisyonu, ben faul derim. Oyuncu geliyor, Valbuena kurtarıyor, sonra ayağı takılıyor. Sonra acaba ofsayt mı, değil mi? Ben ona takılırım. İnceleme şansım olduğunda gördüğüm kadarıyla net olarak söyleyebilirim ki, Bursaspor'un golü öncesi Valbuena'ya yapılan hareket faul." şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.