PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2244.7270.02%
  • DOLAR32.330.08%
  • EURO35.156-0.14%
  • STERLİN41.134-0.05%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kazanan 1-0'lık skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle zirveye yarışına tutundu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında aldığı galibiyeti yorumladı.

A+A-

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kazanan 1-0'lık skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle zirveye yarışına tutundu.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında aldığı galibiyeti yorumladı.

Fenerbahçe'nin maçı geçen hafta kazandığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ne kadar eleştirsek de Ali Koç'u, Erol Bulut'u, Emre Belözoğlu'nu ve oyuncuları kutlamak lazım. Sürprizlerle dolu bir maç oldu." dedi. 

 Fenerbahçe'yi sosyal medyada kendi taraftarının da inanılmaz eleştirdiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'ye inanılmaz baskı oldu ve bu baskı sonucunda bu kadar sakin kalabilmek kolay değil. Pelkas, Fenerbahçe'nin en iyi transferi. Abdullah Avcı risk aldı. Maçın uzatma anları belki 4-2 biterdi" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.