PİYASALAR

  • BIST 1009722.090%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen: Net kırmızı! Niye çağırmadın?
Rıdvan Dilmen: Net kırmızı! Niye çağırmadın?

Rıdvan Dilmen: Net kırmızı! Niye çağırmadın?

Kasımpaşa - Galatasaray maçının 6. dakikasında Diagne'nin yaptığı müdahale sonrasında itirazlar yaşandı. Rıdvan Dilmen, Diagne'nin pozisyonda kırmızı kart görmesi gerektiğini belirtirken, VAR hakemi Halil Umut Meler'i çok sert şekilde eleştirdi.

A+A-

Kasımpaşa - Galatasaray maçında Mbaye Diagne'nin 6. dakikada hava topu mücadelesinde Youssef'e yaptığı müdahale sonrasında tartışma çıktı.

Rıdvan Dilmen, Diagne'nin pozisyonda kırmızı kart görmesi gerektiğini belirtirken, VAR hakemi Halil Umut Meler'i çok sert şekilde eleştirdi.

ridvan_dilmen_net_kirmizi_niye_gostermedin-2.jpg

Dilmen, VAR hakemlerinin performanslarının çok problemli olduğunu belirtirken; "Maçın hakemine değil, bütün hakemlerimize söylüyorum. Ne Ali Palabıyık'ı, ne de Fırat Aydınus'u bazı şeyler nedeniyle eleştiremem. Riva'daki arkadaşlara sorarım. Dün Skrtel'in pozisyonunda Aydınus'u çağıramadı, bugün de Diagne'nin müdahelesi sonrasında oyuncunun burnu kanadı, bu pozisyon net kırmızı kart. Havada güzel bir çaktı. Konyalı oyuncuyu ya kadın, yemedim, içmedin, Fenerbahçe diye çağırdın. Niye Skrtel'i çağırmadın, şimdi niye Ali Palabıyık'ı çağırmadın Halil Umut Meler kardeşim? Gördüğünü veremiyorsun sen. Mesele teknoloji değil, insan. Yeni insan gelene kadar VAR'ı uygulamasınlar. Aynı pozisyonda Veysel yapsa, hemen çağırırlar." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.