PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. PES severlere müjde! Artık ücretsiz oluyor
PES severlere müjde! Artık ücretsiz oluyor

PES severlere müjde! Artık ücretsiz oluyor

Futbol hayranlarının severek takip ettiği Pro Evolution Soccer serisi artık isim değiştiriyor. Artık 'eFootball' ismini kullanacak seri üstelik ücretsiz olacak.

A+A-

Sevilen oyun serisi Pro Evolution Soccer'in yapımcısı Konami artık serinin eFootball adı ile çıkacağını resmi olarak duyurdu. Sonbahar döneminde çıkış yapacak yeni oyun sadece dijital olarak sunulucak ve PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve bilgisayarlara gelecek. Üstelik İOS ve Android platformlarınada çıkış yapacak oyunun kış aylarında ise çapraz platform desteğine sahip olması bekleniyor.

Şimdiye kadar batı dünyasında PES ve Japonya'da Winning Eleven adıyla bilinen serinin artık tüm dünyada eFootball adını kullanacağını açıklayan firma yetkilileri, artık her yıl yeni bir oyun mantığı yerine yıllık büyük sezon güncellemeleri yapacaklarını duyurdular. Ayrıca şimdiye kadar kullanılan Konami'nin özel FOX fizik motoru yerine Unreal 4 tabanlı yeni bir fizik motoru kullanılacağı açıklandı.

eFootball yayınlandığında sadece 'gösteri maçı' modu ve 9 takımdan oluşan bir seçki sunacak. Zaman içerisinde diğer modların satışa sunulacağı açıklanırken FIFA Ultimate Team'in PES versiyonu olan MyClub konusunda bir açıklama yapılmadı. Yeni takımların nasıl ekleneceği ve hangi takımlar olacağına dair net bilgiler ise henüz paylaşılmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.