PİYASALAR

  • BIST 1009667.711.5%
  • ALTIN2497.4020.54%
  • DOLAR32.5840.1%
  • EURO34.8310.21%
  • STERLİN40.6630.07%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Önder Kahveci: "Sendikal Mücadelemiz 29 Yaşında"
Önder Kahveci: "Sendikal Mücadelemiz 29 Yaşında"

Önder Kahveci: "Sendikal Mücadelemiz 29 Yaşında"

Önder Kahveci,"Türkiye Kamu-Sen’i var eden sendikalarımız 29 yaşına bastı.

A+A-

Konfederasyon Genel Başkanımız Önder Kahveci, bağlı sendikalarımızın 29. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Kahveci açıklamasında şunları ifade etti:

"Türkiye Kamu-Sen’i var eden sendikalarımız 29 yaşına bastı. Milli ve manevi değerlerine bağlı kalarak, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” anlayışı içinde Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmez değerlerini ve kamu görevlilerinin haklarını koruyup, daima daha iyiye ve güzele ulaşmayı hedefleyen sendikalarımızın 29. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyoruz. 

Sendikalarımız, bugüne kadar yürüttüğü faaliyetlerle kamu görevlilerimizin en büyük güvencesi olmuş, kuruluş ilkelerine bağlı kalarak; “ilkemiz önce ülkemiz” diyerek; üreten, yol gösteren, hak eden ama hak ettiğini mutlaka alan bir sendikacılık anlayışını Türk sendikal hareketine kazandırmıştır.  

Bu kutlu yürüyüşümüz; Devletimiz ve milletimiz üzerinde farklı projeler uygulama arzusunda olanlarca manipüle edilerek sekteye uğratılmaya çalışılsa kötü niyetli kimi oluşumlarca durdurulmak istense de her geçen gün daha fazla destek buluyor, her gün yeni bir filiz veriyor.   
 

Türkiye Kamu-Sen’i oluşturan sendikalarımız türlü engellemelerle karşılaştıkları bulanık ortamda, tüm değerlerimizi yerle bir etmeye çalışanlara karşı dik durmak; bizleri birbirimize düşürmeye çalışanlara karşı tüm milletimizi kuşatıcı bir anlayış geliştirmek; içinde bulunduğumuz zor şartlarda kamu görevlilerimizin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek misyonuyla erdemli bir sendikal hareketin de öncülüğünü yapmaktalar. 

29. yılımızı doldurduğumuz bu süre zarfında Türkiye Kamu-Sen camiası içinde yer alarak, üye olarak, destek vererek doğru yerde durmuş; işyeri temsilcilerinden şube başkanlarına, şube yönetim kurulu üyelerimize, ilçe ve il temsilcilerinden genel merkez yöneticileri ve genel başkanlarına kadar, herkese tek tek teşekkür ediyor; ailemize kattıkları değerden dolayı, minnetlerimi ifade ediyor, hayatta olmayan tüm arkadaşlarıma da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum."

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.